Info: Jūsu pārlūks neļauj saglabāt cookies. Lai veiktu pasūtījumus un pievienotu produktus iepirkumu grozam, nepieciešams iespējot cookies.

Pārtikas produkti

Kārtot pēc:     Parādīt #  

Rezultāti 11 - 15 no 26

ANDEES TEA Darjeeling Premium Fine Tippy Golden 100gr nav noliktavā : €0.00


Augstas kvalitātes melnā tēja. Ajurvēdisks produkts.

Apraksts: F.T.G.F.O.P. - Flowery Tippy Golden Fine Orange Pekoe - Tēja no smaržīgām Oranž Peko standarta veselajām lapām ar paaugstinātu retu "zelta" pumpuru saturu. Tēja ir attīrīta no tējas smalkumiem, tāpēc dzēriens ir ar bagātīgu garšu un aromātu, bet ne pārāk stipra. ANDEES Darjeeling Premium Fine Tippy Golden tēja pieejama krāsainos, ar rokām apdrukātos kokvilnas auduma maisiņos.

Tējas vēsture: Indija ir lielākā un ietekmīgākā tējas audzēšanas valsts pasaulē. Tējas audzēšanas aizsākumi meklējami britu koloniālās valdīšanas laikā.

Mūsdienās tēja nāk no Indijas ziemeļu reģioniem Asamas, Dārdžilingas, Doras, kā arī no dienvidu plantācijām Nilgiri un Travankorē. Tikai Asamas apvidū vien ražo 2000 tējas dārzu. Tie piedāvā īpaši stipru un aromātisku produkciju, kas labi iederas arī kā maisījumu galvenā sastāvdaļa. Dārdžilingā turpretī iegūst augstvērtīgu smalka un iecienīta aromāta tēju, kuru vērtē visaugstāk..

Darjeeling - dārzi atrodas Indijas ZA pie Nepālas-Sikimas-Butānas robežas. Šī tēja pieder pie pasaules dižciltīgākajām un cēlākajām šķirnēm. To augšanas augstā atrašanās vieta mijās ar skarbu klimatu, kas ļauj tējas augiem augt lēnām un izveido šai šķirnei raksturīgo smalko, niansēm bagātu smaržu un garšu kompozīciju.

Darjeeling - tā sauc novadu Indijā, Bengālijas ziemeļos, Himalaju pakājē. Pirms kādiem 150 gadiem kara ārsts Dr. Kembels iestādīja no Ķīnas atvestās tējas krūma sēklas dārzā, kas atradās ap 2000 m virs jūras līmeņa. Tā aizsākās Dardžīlingas tējas vēsture. Īstu Darjeeling uzskatāma tikai šajā Indijas provincē kalnu dārzos audzētā tēja. Tādēļ to dēvē arī par tēju šampanieti.

Jo augstāk kalnos tēja augusi, jo maigāks un izsmalcinātāks tās aromāts. Arī lapiņu īpašā apstrāde, saīsinātais fermentācijas process ļauj saglabāt tējai aromātisku, līdzīgi zaļajai tējai raksturīgo izskatu un garšas specifiku.

Darjeeling visā pasaulē pazīstama kā īpaši kvalitatīvs dzēriens, kas valdzina ar savu unikālo, neatkārtojamo, specifisko muskatvīnogu aromātu un izcilo kvalitāti, par kuru pasaulē tiek maksātas augstākās cenas. Īpaši augsti tiek vērtētas pavasara un vasaras ražas. Tēju novāc tikai ar rokām.

Katrā novākšanas periodā daba tējai piešķīrusi neatkārtojamu garšas niansi, pavasara ražai (first flush) piemīt maiga, harmoniska garša, vasarā (second flush) novāktajai ražai raksturīga stiprāka garšas nianse un rudens (outumnal) ražai piemīt stipra un nedaudz rūgtena garša un tā saucamā (inbetweenn) raža starp aprīļa un maija vidu, arī pēc garšas atrodas starp first un second flush ražām.
Vērtīgākajām un iecienītākajām Darjeeling tējām uzlējums ir gaišā nokrāsā. Pēc garšas tās ir ļoti mainīgas, tāpat kā mainās gadalaiki, katrai sezonai savs raksturs, sava garša.
Pagatavo - ūdens temp. 90'C, ņem 1 tējk. uz 1 porc., ievilkšanās laiks 2-3 min.
Uzlējums, kuram ļauj ievilkties 2-3 min. būs atspirdzinošs un uzmundrinošs, bet 4-5 min. laikā tējas lapas dos mazliet rūgtāku un aromātiskāku dzērienu ar nomierinošu efektu.
Darjeeling tēju ieteicams lietot noslēdzot maltīti, īpaši iecienīts tas ir piekožot gurķu vai siera sviestmaizes ar žāvētu lasi.

ANDEES Darjeeling Orange Pekoe Full Leaf tēja - Augstas kvalitātes veselo lapu tēja, kas satur pumpurus un tējas krūma augšējās lapas. Šīs lapas, kas skaitās visvērtīgākās, tiek lasītas rokām, pateicoties kam saglabājas to veselums.

ANDEES Darjeeling Premium Fine Tippy Golden tēja - Tēja no smaržīgām Oranž Peko standarta veselajām lapām ar paaugstinātu retu "zelta" pumpuru saturu. Tēja ir attīrīta no tējas smalkumiem, tāpēc dzēriens ir ar bagātīgu garšu un aromātu, bet ne pārāk stipra.

Sastāvs: 100% tēja.

Pagatavošana: ūdens temp. 90'C, ņem 1 tējk. uz 1 porc., ievilkšanās laiks 2-3 min.

Lietošana:. Tēju var lietot gan pieaugušie, gan bērni vairākas reizes jebkurā diennakts laikā.

Ražotājs: ANDEES TEA, Indija
Iepakojums: 100gr


ANDEES TEA Granular Tea Asama C.T.C.100gr nav noliktavā : €0.00


Augstas kvalitātes melnā tēja granulās.Ajurvēdisks produkts.

Apraksts: Assamas ieleja, kas atrodas tālajos Indijas ziemeļaustrumos, ir pasaulē lielākais C.T.C. tējas ražotājs. Dabas bagātība un lielais nokrišņu daudzums nodrošina īpašu vietu, lai aizdētu tēju. Assama tēja ir bagāta, ar piesātinātu garšu. Assam C.T.C . tēja pieejama krāsainos, ar rokām apdrukātos auduma maisiņos.

Tējas vēsture: Indija ir lielākā un ietekmīgākā tējas audzēšanas valsts pasaulē. Tējas audzēšanas aizsākumi meklējami britu koloniālās valdīšanas laikā.

Mūsdienās tēja nāk no Indijas ziemeļu reģioniem Asamas, Dārdžilingas, Doras, kā arī no dienvidu plantācijām Nilgiri un Travankorē. Tikai Asamas apvidū vien ražo 2000 tējas dārzu. Tie piedāvā īpaši stipru un aromātisku produkciju, kas labi iederas arī kā maisījumu galvenā sastāvdaļa.

Dārdžilingā turpretī iegūst augstvērtīgu smalka un iecienīta aromāta tēju, kuru vērtē visaugstāk..

Assamas ieleja, kas atrodas tālajos Indijas ziemeļaustrumos, ir pasaulē lielākais C.T.C. tējas ražotājs. Dabas bagātība un lielais nokrišņu daudzums nodrošina īpašu vietu, lai aizdētu tēju. Assama tēja ir bagāta, ar piesātinātu garšu.

ANDEES Assam C.T.C . tēja

"C.T.C" metode (cut, tear, curl - spied, smalcini, savij) tiek lietota vienīgi stipro tēju ražošanā, kuru uzlējumiem ir šķērma garša un tumšas piesātinātas krāsas. Tējas ražošanā tiek pielietota mehāniskā lapu smalcināšanas metode. Dzēriens ievelkoties iegūst īpaši spilgtu krāsojumu un lielu stiprumu, kaut arī zaudē daļu no savas garšas un aromāta.

Assam Orthodox Full Leaf tēja

Dabas bagātība un lielais nokrišņu daudzums Assamas ielejā nodrošina īpašu vietu, lai aizdētu tēju. Ortodokss pilno lapu šķirne tiek ražota dažās atsevišķās teritorijās, kur tēja tiek audzēta salīdzinoši augstu. Assama Ortodokss pilno lapu tēja ir garšas bagāta, tai piemīt spēcīga, piesātināta garša un svaigums, kas raksturīgs Assama tējām. Lietojot "Ortodokss" metodi, lapas tiek saritinātas un salocītas, lai izārdītu dzīslojumu. Turklāt liela vērība tiek pievērsta spiediena līmeņa ievērošanai. Nedaudz atslābināts spiediens neizārdīs dzīslojumu, bet pārāk liels - saplēsīs un saspiedīs lapas.

Nilgiri Tea Full Leaf tēja

Indijas dienvidu tējas plantācijas atrodas Nilgiri kalnu vai "Gaiši zilo kalnu" zonā.

Augstkalnu rajons un atbilstošs nokrišņu daudzums nodrošina īpašu vietu tējas audzēšanai, no kā arī Nilgiri tēja guvusi savu nosaukumu. Nilgiri tēja sevī apvieno augstkalnu reģionos audzēto tēju izsmalcināto garšu un spirgtumu, kas piešķir tai unikālu raksturu.

Sastāvs: 100% melna tēja.

Pagatavošana: ūdens temp. 90'C, ņem 1 tējk. uz 1 porc., ievilkšanās laiks 2-3 min.

Lietošana:. Tēju var lietot gan pieaugušie, gan bērni vairākas reizes jebkurā diennakts laikā.

Ražotājs: ANDEES TEA, Indija
Iepakojums: 6 x 50gr


ANDEES TEA Masala Chai Strong Assam with Tea Spice Pouch & Spoon 100gr nav nolik : €0.00


Augstas kvalitātes melnā tēja ar garšvielam. Ajurvēdisks produkts.

Apraksts: Komplektā ietilpst stipra Assam tēja (100g), garšvielu maisījums tējai (10g) un tējkarote.

Garšvielu maisījums tējai satur: krustnagliņas, kardamonu, kanēli, melnos piparus, sauso ingveru, muskatriekstu un muskatrieksta žāvēto mizu. Jums patiks tējas īpašā garša un pievilcīgais iepakojums. ANDEES Masala Chai tēja pieejama sarkanā samta maisiņā, bet tējas garšviela iepakota traukā ar sudraba pārklājumu, pievienota tējkarote.

Garšvielu maisījums tējai (Tea Masala) Tea Masala jeb Masala Chai ir dzēriens, kas radies Indijas subkontinentā un tiek pagatavots, vārot tēju kopā ar aromātisko indiešu garšvielu un garšaugu maisījumu.
Masala Chai ir tipiskās Indijas piena tējas aromatizēta versija. Tējas ekstrakta sausais maisījums Indijā ir ļoti atšķirīgs, jo lielākoties tos gatavo katra ģimene pati un maisījumu receptes tiek nodotas no paaudzes uz paaudzi. Tēju gatavo no stipras melnās tējas, tējas garšvielām, piena un cukura. Masala Chai ir populārākais Indijas dzēriens un tas gūst lielus panākumus visur pasaulē

Tējas vēsture: Indija ir lielākā un ietekmīgākā tējas audzēšanas valsts pasaulē. Tējas audzēšanas aizsākumi meklējami britu koloniālās valdīšanas laikā.

Mūsdienās tēja nāk no Indijas ziemeļu reģioniem Asamas, Dārdžilingas, Doras, kā arī no dienvidu plantācijām Nilgiri un Travankorē. Tikai Asamas apvidū vien ražo 2000 tējas dārzu. Tie piedāvā īpaši stipru un aromātisku produkciju, kas labi iederas arī kā maisījumu galvenā sastāvdaļa.

Dārdžilingā turpretī iegūst augstvērtīgu smalka un iecienīta aromāta tēju, kuru vērtē visaugstāk..

Assamas ieleja, kas atrodas tālajos Indijas ziemeļaustrumos, ir pasaulē lielākais C.T.C. tējas ražotājs. Dabas bagātība un lielais nokrišņu daudzums nodrošina īpašu vietu, lai aizdētu tēju. Assama tēja ir bagāta, ar piesātinātu garšu.

Sastāvs: 100% tēja, garšvielas.

Pagatavošana: ūdens temp. 90'C, ņem 1 tējk. uz 1 porcijas tējas, 2 tējk. cukura, 30% piena. Apliet teju ar ūdeni (ievilkšanās laiks 2-3 min), pievienot cukuru, pieliet uzkarsēto pienu, samaisīt.

Lietošana:. Tēju var lietot gan pieaugušie, gan bērni vairākas reizes jebkurā diennakts laikā.

Ražotājs: ANDEES TEA, Indija
Iepakojums: 100+10gr


ANDEES TEA Nilgiri Full Leaf 100gr nav noliktavā : €0.00


Augstas kavlitātes melnā, pilnu lapu tēja.Ajurvēdisks produkts.

Apraksts: Indijas dienvidu tējas plantācijas atrodas Nilgiri kalnu vai "Gaiši zilo kalnu" zonā.

Augstkalnu rajons un atbilstošs nokrišņu daudzums nodrošina īpašu vietu tējas audzēšanai, no kā arī Nilgiri tēja guvusi savu nosaukumu. Nilgiri tēja sevī apvieno augstkalnu reģionos audzēto tēju izsmalcināto garšu un spirgtumu, kas piešķir tai unikālu raksturu. ANDEES TEA Nilgiri Full Leaf tēja pieejama krāsainos, ar rokām apdrukātos auduma maisiņos.

Tējas vēsture: Indija ir lielākā un ietekmīgākā tējas audzēšanas valsts pasaulē. Tējas audzēšanas aizsākumi meklējami britu koloniālās valdīšanas laikā.

Mūsdienās tēja nāk no Indijas ziemeļu reģioniem Asamas, Dārdžilingas, Doras, kā arī no dienvidu plantācijām Nilgiri un Travankorē. Tikai Asamas apvidū vien ražo 2000 tējas dārzu. Tie piedāvā īpaši stipru un aromātisku produkciju, kas labi iederas arī kā maisījumu galvenā sastāvdaļa. Dārdžilingā turpretī iegūst augstvērtīgu smalka un iecienīta aromāta tēju, kuru vērtē visaugstāk..

Assamas ieleja, kas atrodas tālajos Indijas ziemeļaustrumos, ir pasaulē lielākais C.T.C. tējas ražotājs. Dabas bagātība un lielais nokrišņu daudzums nodrošina īpašu vietu, lai aizdētu tēju. Assama tēja ir bagāta, ar piesātinātu garšu.

ANDEES Assam C.T.C . tēja

"C.T.C" metode (cut, tear, curl - spied, smalcini, savij) tiek lietota vienīgi stipro tēju ražošanā, kuru uzlējumiem ir šķērma garša un tumšas piesātinātas krāsas. Tējas ražošanā tiek pielietota mehāniskā lapu smalcināšanas metode. Dzēriens ievelkoties iegūst īpaši spilgtu krāsojumu un lielu stiprumu, kaut arī zaudē daļu no savas garšas un aromāta.

Assam Orthodox Full Leaf tēja

Dabas bagātība un lielais nokrišņu daudzums Assamas ielejā nodrošina īpašu vietu, lai aizdētu tēju. Ortodokss pilno lapu šķirne tiek ražota dažās atsevišķās teritorijās, kur tēja tiek audzēta salīdzinoši augstu. Assama Ortodokss pilno lapu tēja ir garšas bagāta, tai piemīt spēcīga, piesātināta garša un svaigums, kas raksturīgs Assama tējām. Lietojot "Ortodokss" metodi, lapas tiek saritinātas un salocītas, lai izārdītu dzīslojumu. Turklāt liela vērība tiek pievērsta spiediena līmeņa ievērošanai. Nedaudz atslābināts spiediens neizārdīs dzīslojumu, bet pārāk liels - saplēsīs un saspiedīs lapas.

Nilgiri Tea Full Leaf tēja

Indijas dienvidu tējas plantācijas atrodas Nilgiri kalnu vai "Gaiši zilo kalnu" zonā.

Augstkalnu rajons un atbilstošs nokrišņu daudzums nodrošina īpašu vietu tējas audzēšanai, no kā arī Nilgiri tēja guvusi savu nosaukumu. Nilgiri tēja sevī apvieno augstkalnu reģionos audzēto tēju izsmalcināto garšu un spirgtumu, kas piešķir tai unikālu raksturu.

Sastāvs: 100% tēja.

Pagatavošana: ūdens temp. 90'C, ņem 1 tējk. uz 1 porc., ievilkšanās laiks 2-3 min.

Lietošana:. Tēju var lietot gan pieaugušie, gan bērni vairākas reizes jebkurā diennakts laikā.

Ražotājs: ANDEES TEA, Indija
Iepakojums: 100gr


ANDEES TEA The Distinguished Triad of India Asam, Darjeeling & Nilgiri nav nolik : €0.00


Augstas kvalitātes melnā tēja no trim Indijas reģioniem. Ajurvēdisks produkts.

Apraksts: Trīs no labākajām Indijas tējām, no trim reģioniem – Assam C.T.C. tēja, Darjeeling Orange Pekoe tēja, Nilgiri lapu tēja – tiek piedāvātas Jums kā īstam tējas mīļotājam.

Tējas vēsture: Indija ir lielākā un ietekmīgākā tējas audzēšanas valsts pasaulē. Tējas audzēšanas aizsākumi meklējami britu koloniālās valdīšanas laikā.

Mūsdienās tēja nāk no Indijas ziemeļu reģioniem Asamas, Dārdžilingas, Doras, kā arī no dienvidu plantācijām Nilgiri un Travankorē. Tikai Asamas apvidū vien ražo 2000 tējas dārzu. Tie piedāvā īpaši stipru un aromātisku produkciju, kas labi iederas arī kā maisījumu galvenā sastāvdaļa.

Dārdžilingā turpretī iegūst augstvērtīgu smalka un iecienīta aromāta tēju, kuru vērtē visaugstāk..

  1. Darjeeling - dārzi atrodas Indijas ZA pie Nepālas-Sikimas-Butānas robežas. Šī tēja pieder pie pasaules dižciltīgākajām un cēlākajām šķirnēm. To augšanas augstā atrašanās vieta mijās ar skarbu klimatu, kas ļauj tējas augiem augt lēnām un izveido šai šķirnei raksturīgo smalko, niansēm bagātu smaržu un garšu kompozīciju.

Darjeeling - tā sauc novadu Indijā, Bengālijas ziemeļos, Himalaju pakājē. Pirms kādiem 150 gadiem kara ārsts Dr. Kembels iestādīja no Ķīnas atvestās tējas krūma sēklas dārzā, kas atradās ap 2000 m virs jūras līmeņa. Tā aizsākās Dardžīlingas tējas vēsture. Īstu Darjeeling uzskatāma tikai šajā Indijas provincē kalnu dārzos audzētā tēja. Tādēļ to dēvē arī par tēju šampanieti.

Jo augstāk kalnos tēja augusi, jo maigāks un izsmalcinātāks tās aromāts. Arī lapiņu īpašā apstrāde, saīsinātais fermentācijas process ļauj saglabāt tējai aromātisku, līdzīgi zaļajai tējai raksturīgo izskatu un garšas specifiku.

Darjeeling visā pasaulē pazīstama kā īpaši kvalitatīvs dzēriens, kas valdzina ar savu unikālo, neatkārtojamo, specifisko muskatvīnogu aromātu un izcilo kvalitāti, par kuru pasaulē tiek maksātas augstākās cenas. Īpaši augsti tiek vērtētas pavasara un vasaras ražas. Tēju novāc tikai ar rokām.

Katrā novākšanas periodā daba tējai piešķīrusi neatkārtojamu garšas niansi, pavasara ražai (first flush) piemīt maiga, harmoniska garša, vasarā (second flush) novāktajai ražai raksturīga stiprāka garšas nianse un rudens (outumnal) ražai piemīt stipra un nedaudz rūgtena garša un tā saucamā (inbetweenn) raža starp aprīļa un maija vidu, arī pēc garšas atrodas starp first un second flush ražām.
Vērtīgākajām un iecienītākajām Darjeeling tējām uzlējums ir gaišā nokrāsā. Pēc garšas tās ir ļoti mainīgas, tāpat kā mainās gadalaiki, katrai sezonai savs raksturs, sava garša.
Pagatavo - ūdens temp. 90'C, ņem 1 tējk. uz 1 porc., ievilkšanās laiks 2-3 min.
Uzlējums, kuram ļauj ievilkties 2-3 min. būs atspirdzinošs un uzmundrinošs, bet 4-5 min. laikā tējas lapas dos mazliet rūgtāku un aromātiskāku dzērienu ar nomierinošu efektu.
Darjeeling tēju ieteicams lietot noslēdzot maltīti, īpaši iecienīts tas ir piekožot gurķu vai siera sviestmaizes ar žāvētu lasi.

ANDEES Darjeeling Orange Pekoe Full Leaf tēja - Augstas kvalitātes veselo lapu tēja, kas satur pumpurus un tējas krūma augšējās lapas. Šīs lapas, kas skaitās visvērtīgākās, tiek lasītas rokām, pateicoties kam saglabājas to veselums.

Assamas ieleja, kas atrodas tālajos Indijas ziemeļaustrumos, ir pasaulē lielākais C.T.C. tējas ražotājs. Dabas bagātība un lielais nokrišņu daudzums nodrošina īpašu vietu, lai aizdētu tēju. Assama tēja ir bagāta, ar piesātinātu garšu.

ANDEES Assam C.T.C . tēja

"C.T.C" metode (cut, tear, curl - spied, smalcini, savij) tiek lietota vienīgi stipro tēju ražošanā, kuru uzlējumiem ir šķērma garša un tumšas piesātinātas krāsas. Tējas ražošanā tiek pielietota mehāniskā lapu smalcināšanas metode. Dzēriens ievelkoties iegūst īpaši spilgtu krāsojumu un lielu stiprumu, kaut arī zaudē daļu no savas garšas un aromāta.

Nilgiri Tea Full Leaf tēja

Indijas dienvidu tējas plantācijas atrodas Nilgiri kalnu vai "Gaiši zilo kalnu" zonā.

Augstkalnu rajons un atbilstošs nokrišņu daudzums nodrošina īpašu vietu tējas audzēšanai, no kā arī Nilgiri tēja guvusi savu nosaukumu. Nilgiri tēja sevī apvieno augstkalnu reģionos audzēto tēju izsmalcināto garšu un spirgtumu, kas piešķir tai unikālu raksturu.

Sastāvs: 100% tēja.

Pagatavošana: ūdens temp. 90'C, ņem 1 tējk. uz 1 porc., ievilkšanās laiks 2-3 min.

Lietošana:. Tēju var lietot gan pieaugušie, gan bērni vairākas reizes jebkurā diennakts laikā.

Ražotājs: ANDEES TEA, Indija
Iepakojums: 3 x 50gr





Parādīt #  
Rezultāti 11 - 15 no 26